Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Sogem Production
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Scara in kit Biax
100 lei
Brand
Sogem
Cod produs
60251520
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Scara Biax in kit poate fi dreapta sau cu intoarcere jos.In ambele variante inaltimea sol-sol estede 295 cm.Daca planseul casei este suficient de gros,se poate realiza o inaltime de treapta din acest planseu.Ambele variante au acelasi numar de trepte adica 14.Treptele sunt elegante avand grosimea de 30mm si adancimea totala de 27cm.Treptele sunt rezistente fiind confectionate din fag lamelar lacuit.Treptele sunt puse in valoarea de un dublu vang central.
Vangurile sunt construite din  2 bucati din Valchromat , un material  inovator, hidrofug, netoxic si ecologic, realizat din fibre naturale de lemn vopsite in masa. In cazul BIAX, finisajul este un ulei de culoare gri antracit, care seamana cu culoarea balustradei din aluminiu RAL 7024. Balustrada cu diametrul de 40 mm este fabricata din fag si, la fel ca si treptele, are un finisaj cu lac natural.
In cazul in care inaltimea sol-sol depaseste inaltimea ultimei trepte se poate utiliza un soclu de pornire ajustabil avand inaltimea maxima de 25 cm.De asemenea, sunt disponibile optional: balustrade pe orizontala in jurul golului de scara  de 120 cm sau 320 cm .
BIAX are o latime de 85 cm, dar aceasta latime poate fi ajustata  in cazuri extreme.

Descarca informatii suplimentare
Din Gura in Gura